Brittany Snow is weer vrijgezel na slippertjes van haar man in een realityserie

Brittany Snow is weer vrijgezel na slippertjes van haar man in een realityserie

Brittany Snow is weer vrijgezel na afgeronde echtscheiding van Tyler Stanaland na vreemdgaan op tv.

De echtscheiding van Brittany Snow en Tyler Stanaland is afgerond. Dit betekent dat de actrice uit X en Hairspray weer vrijgezel is.

In de podcast Call Her Daddy vertelde de 38-jarige ster laatst: "Ik ben gek genoeg single. Ik zeg gek genoeg, omdat ik zo gemakkelijk een relatie aan kan gaan. Ik probeer bewust alleen te zijn en op mezelf. En de gevoelens te ervaren die er zijn zonder die te verhullen in sprankelende dingetjes."

Vreemdgaan op televisie
Brittany was twee jaar getrouwd met Tyler Stanaland, maar hij bleek verschillende flirts te hebben op de filmset van de realityshow Selling the OC. Ze vond het vreemd dat ze zo proactief aan haar filmprojecten kon werken, maar op haar eigen realiteit geen vat had. Het vreemdgaan werd zo publiekelijk uitgemeten dat ze een echtscheiding aanvroeg.

Daarover zei ze: "Ze hebben veel energie, emotie en tijd gekost. Ik wil hen geen tijd en energie meer geven, want dan winnen zij. Ik was me van een hoop dingen niet bewust, dat kan ik je wel vertellen. Ik heb er niets van gezien. Ze hebben het verknald en ik heb er niet van geweten."

Gebroken huwelijk
Ook zei ze over haar gebroken huwelijk: "Om jezelf daarna weer te vertrouwen, terwijl ik een goed karakter heb en mijn instincten goed waren, dat is moeilijk. Er was zoveel liefde daar. Ik heb nergens spijt van. Ik ben blij met de tijd die wij hadden."



NieuwsFilm

meest populair