De vader van Nell Tiger Free viel bijna flauw door haar horrorfilm 'The First Omen'

De vader van Nell Tiger Free viel bijna flauw door haar horrorfilm 'The First Omen'

Nell Tiger Free speelt in de horrorfilm 'The First Omen', waarbij haar ouders bijna flauwvielen tijdens de première.

Nell Tiger Free raakt steeds meer bekend. Na Game of Thrones, The Servant en Wonderwell is ze nu te zien in de The First Omen.

De 24-jarige actrice vertelde hier aan People dat haar ouders heel dapper mee gingen naar de première van haar nieuwe horrorfilm. Maar zo best trokken zij dat niet. Gelukkig had Nell begrip voor haar ouders.

Horrorfilms zijn eng
Nell vertelde: "Mijn moeder houdt niet van horrorfilms. Ze is erg angstig en moest dus naast me zitten. En ik zweer je, ik denk dat haar nagels in me staan. Ze klampte zich de hele film aan me vast."

Haar vader bleek net zo erg. Nell zei grappenderwijs: "Mijn vader heeft diabetes. Toen ik geboren werd, viel hij bijna flauw en had hij een Mars nodig. Tijdens deze film viel hij opnieuw bijna flauw."

Worstelen met pijn
Nell vertelde verder: "Mijn moeder vindt het verschrikkelijk als mij iets overkomt. Maar op het scherm heb ik me een hoop laten overkomen. Ik ben levend verbrand, ik kreeg een kogel door mijn hoofd en meer. En bij deze film worstelde mijn moeder vooral met de laatste scènes."

https://www.youtube.com/watch?v=Oh-y2ynt19I

Nell vertelde meer in de YouTube-video van Evolution of Horror.

NieuwsFilm

meest populair