Amy Adams brengt eind dit jaar de vreemdste film van haar carrière uit

Amy Adams brengt eind dit jaar de vreemdste film van haar carrière uit

De geliefde actrice speelt een vrouw die langzaam maar zeker in een hond verandert...

Amy Adams heeft al de nodige pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The Fighter en Arrival, om er maar een paar te noemen. Eind dit jaar zal ze echter in de vreemdste film van haar carrière tot dusverre te zien zijn, namelijk Nightbitch.

Het gaat hier om een verfilming van het gelijknamige boek van Rachel Yoder, dat sterk werd onthaald, al is het verhaal wel ietwat bizar. Het gaat hier namelijk om een vrouw die denkt dat ze langzaam maar zeker in een hond aan het veranderen is.

Rol
De 6 keer voor een Oscar genomineerde Adams zal in de huid kruipen van deze vrouw. Zij speelt een jonge moeder die, te midden van haar problemen, vreemde transformaties ondergaat die haar naar een duister en surrealistisch pad leiden.

Het hoofdpersonage van Nightbitch is ervan overtuigd dat ze in een hond aan het veranderen is. De vraag is nu of ze volledig de weg kwijt is, of dat ze misschien toch gelijk heeft... Adams neemt dus de hoofdrol op zich, terwijl Marielle Heller (A Beautiful Day in the Neighborhood) de regie voor haar rekening neemt.

Releasedatum
Nightbitch zal eind dit jaar te zien zijn, begin december om precies te zijn. In de komende maanden zullen we vast en zeker nog getrakteerd worden op foto's en beelden van de film. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande kiekjes.



NieuwsFilm

meest populair