Officiële filmlogo voor 'Gladiator II' onthuld tijdens tentoonstelling

Officiële filmlogo voor 'Gladiator II' onthuld tijdens tentoonstelling

Ter voorbereiding op de CinemaCon in Las Vegas volgende week...

De jaarlijkse exposantenconventie brengt belangrijk nieuws en aankondigingen met zich mee van de verschillende studio's, waaronder Disney, Warner Bros, Universal, Sony en Paramount.

Ongetwijfeld zullen daar ook de eerste beelden van Gladiator 2 aan het publiek worden vertoond, de langverwachte opvolger van Ridley Scotts geweldige Oscarwinnende zwaard-en-sandalen-epos uit 2000.

De 'II' als een soort strakke pilaren
Waarschijnlijk wordt het geen trailer, dat is niet gebruikelijk bij dit evenement, maar moet men eerder rekenen op testopnames en artwork. Wel is het officiële filmlogo alvast gespot dat je hieronder kunt bekijken.

Paul Mescal speelt een volwassen Lucius, zoon van Lucilla uit het eerste deel. Het verhaal ontvouwt zich rond het begin van de 3e eeuw na Christus, toen de broers Caracalla en Geta gezamenlijk als keizers regeerden totdat de bloeddorstige tiran Caracalla opdracht gaf tot de moord op Geta.

Vanaf november in de bioscoop
In de sequel speelt ook legende Denzel Washington een voormalige gladiator die zijn vrijheid won en nu rijk is, maar nog steeds wrok koestert.NieuwsFilm

meest populair