Anna Paquin worstelt zichtbaar met gezondheid bij haar nieuwe filmpremière

Anna Paquin worstelt zichtbaar met gezondheid bij haar nieuwe filmpremière

Actrice Anna Paquin verscheen met een wandelstok op haar filmpremière, omgeven door gezondheidsproblemen en privacy.

Anna Paquin verscheen met een wandelstok op de filmpremière van haar film A Bit of Light, die geregisseerd is door haar man Stephen Moyer.

Volgens het artikel hier bij People zijn de laatste 2 jaren moeilijk voor de actrice uit The Piano en X-Men. Tegen People zei ze niet wat er aan de hand is, maar wel dat ze problemen heeft met haar mobiliteit. Ze zei ook: "Het was niet gemakkelijk."

Blij met onafhankelijkheid
Anna vertelde dat ze blij is met wat ze wel kan: "Mijn eerste liefde was onafhankelijke films maken. Zo kwam ik de filmindustrie binnen. Ik werkte met mensen die verhalen wilden vertellen, naar waarheid en met integriteit."

Anna is erg op haar privacy gesteld. Over de samenwerking met haar echtgenoot grapte de 41-jarige actrice wel met: "Ik speel het liefst met hem. Hij is een geweldige regisseur. Ik ben niet sentimenteel als het gaat om mijn werk."

Herkenbaar voor anderen
Over de alcoholistische moeder die zij speelde, zei ze: "Niet iedereen heeft de reis als ouder die ze gepland of gehoopt had. We hebben gebreken en zijn imperfect. Ella heeft bovendien herhalende familiepatronen. Dat is herkenbaar voor velen."



In de YouTube-video van E!News wordt meer verteld.

NieuwsFilm

meest populair