Ervaring Will Smith en Martin Lawrence bij vierde 'Bad Boys': Eerste deel was al perfect

Ervaring Will Smith en Martin Lawrence bij vierde 'Bad Boys': Eerste deel was al perfect

Will Smith en Martin Lawrence zijn al 30 jaar bevriend en werkten samen aan Bad Boys.

Will Smith en Martin Lawrence werkten opnieuw samen aan hun vierde Bad Boys. Dat betekent dat de heren al zo'n 30 jaar bevriend zijn met elkaar.

In gesprek met Complex vertelt Martin Lawrence over de eerste Bad Boys die in 1995 werd uitgebracht: "Columbia kwam met het eerste scenario. Mijn zus stelde voor dat ik Will Smith moest vragen. Ik wilde Eddie Murphy, maar ik wist dat we hem niet konden betalen. Maar mijn zus had gelijk. Will is briljant met de juiste mindset en de wijze waarop hij de filmset regelt, enzo."

Briljante samenwerking
Will lachte en vertelde dat die jarenlange samenwerking onwerkelijk aanvoelt. Hij zei: "We hadden een rap party vanwege de film. Op een scherm werden de oude films getoond. Ik realiseerde me toen ik het eerste deel en het tweede deel voorbij zag komen dat ik destijds beroemd wilde zijn en het goed wilde hebben."

Hij vervolgde met: "Maar terwijl ik dacht aan het perfecte leven in die toekomst, leefde ik dat leventje al. Het gebeurt niet als je denkt dat het later komt. Het was er al met Martin en mij in Miami, jong en maf. Mijn leven was toen al perfect maar mijn jongere ik zag dat niet. Ik was waar ik al wilde zijn."

Leven was al perfect
Will zei over die perfecte vriendschap en dat besef: "Martin zei tegen me dat we al in het goede leven zaten. We hadden al het perfecte leven. Op de eerste dag op de filmset. Hij zei: 'Ik wil dat je weet dat ik echt van je hou, broeder. Dit is echt'."



NieuwsFilm

meest populair