Nieuwe fan art presenteert een overtuigende Leonardo DiCaprio als superheld

Nieuwe fan art presenteert een overtuigende Leonardo DiCaprio als superheld

Leonardo DiCaprio ziet er overtuigend uit als superheld in door AI gegenereerde fan art.

Leonardo DiCaprio heeft eerder aangegeven geen intentie te hebben om aan te sluiten bij een superheldenfranchise. Toch komt hij erg overtuigend en geschikt over als held over op door AI gegenereerde fan art.

Op de door gebruiker Esheffects gemaakte afbeeldingen zien we niet hoe de bekroonde acteur eruit zou kunnen zien in de toekomst. Maar de superrealistische afbeeldingen tonen hoe DiCaprio er eerder uit had kunnen zien als Spider-Man en Batman.

Jonge superheld
Op de gemaakte afbeeldingen is DiCaprio te zien als een superheld, in zowel een jongere als een oudere versie. De afbeeldingen komen zeer geloofwaardig over en de acteur lijkt zeer geschikt voor de rol van Batman, Iron Man of Human Torch van The Fantastic Four.

Hoewel het niet helemaal ondenkbaar is dat DiCaprio een heldenrol zou kunnen spelen, lijkt het toch uitgesloten. Timothée Chalamet deelde dat DiCaprio hem eens twee adviezen gaf als acteur: "Geen superheldenfilms, geen harddrugs"".

Volgende rol
DiCaprio speelde in zijn jongere jaren nog rollen in verschillende genrefilms. Toch lijkt hij wel tevreden met de rollen die hij momenteel speelt. Na het succes van Killers of the Flower Moon, zal DiCaprio in de volgende film, met megabudget, van Paul Thomas Anderson spelen.


Hier zijn de gemaakte superhelden afbeeldingen van DiCaprio van gebruiker Esheffects te bewonderen.

NieuwsFilm

meest populair