Hoofdrol voor steracteur in veelbelovende biopic van rocklegende Bruce Springsteen

Hoofdrol voor steracteur in veelbelovende biopic van rocklegende Bruce Springsteen

De biopic getiteld 'Deliver Me From Nowhere' begint langzamaan vorm te krijgen.

20th Century Studios heeft bekend gemaakt wie de hoofdrol zal spelen in de nieuwe biopic rondom levende rocklegende Bruce Springsteen. De snel rijzende ster van Jeremy Allen White is in gesprek om de rol van Springsteen te spelen.

De 33-jarige Jeremy Allen White heeft de laatste jaren rap naam gemaakt in Hollywood. Na zijn hoofdrol als chefkok Carmy in de populaire Disney+ serie The Bear, was hij onlangs te zien als worstelaar in het goed ontvangen The Iron Claw (7,7 op IMDb).

Regisseur
Deliver Me From Nowhere, zoals de titel luidt, zal worden geregisseerd wordt door Scott Cooper, die eerder de film Crazy Heart maakte over een alcoholistische countryzanger.

De film zal draaien om de productie van Springsteens belangrijkste plaat Nebraska uit 1982. Het is geïnspireerd op het boek van Warren Zanes uit 2023 'Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska'.

Reflectie van onrust
Volgens het boek nam Springsteen zijn album in zijn slaapkamer op een eenvoudige vier-sporenrecorder op. Het album toonde een onrust van zowel het land als de artiest. Pas tientallen jaren later zou Springsteen hier openlijk over praten.


Zowel Springsteen, als zijn langdurige manager Jon Landau, zullen beiden betrokken zijn bij de ontwikkeling van Deliver Me From Nowhere. De verwachting is dat er wordt begonnen met filmen vanaf de herfst van dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair