Kirsten Dunst en Jesse Plemons zijn getrouwd maar praten niet met elkaar op filmsets

Kirsten Dunst en Jesse Plemons zijn getrouwd maar praten niet met elkaar op filmsets

Kirsten Dunst en Jesse Plemons spelen in de film 'Civil War' en werken soms samen.

In de nieuwe film Civil War zijn Kirsten Dunst en Jesse Plemons te zien. Ze zijn in het echt getrouwd en werken af en toe samen aan dezelfde filmprojecten. Zo speelden beiden ook in Fargo en Power of the Dog.

Hun nieuwe drama bleek echter niet zo gezellig. En dat kwam niet alleen omdat de film over oorlog gaat. Kirsten vertelde hier in een interview met Marie Claire: "We hebben niet met elkaar gepraat op de filmset. Ik liet hem met rust en hij liet mij met rust."

In alle rust werken
Veel tijd hadden ze ook niet. Kirsten regelde last minute een kleine rol voor Jesse, toen regisseur Alex Garland zonder een acteur zat voor die bijrol. Kirsten zei: "Alex heeft geluk dat ik getrouwd ben met de beste."

Ze legde uit hoe dat kwam: "We werden verliefd op een filmset en werden dus verliefd rond het creatieve deel van ons. We vallen daar steeds op terug en laten elkaar werken zonder ons echte leven erbij te betrekken."

Vragen om advies
Ze zei ook: "Gisteren stuurde hij me een stukje van een miniserie toe waar hij aan werkt. Hij wilde mijn mening weten. Als ik moeite heb met kiezen, laat ik hem meelezen. Ik vertrouw hem het meest, want hij heeft het beste met me voor."



Meer over haar carrière volgt in de YouTube-video van Variety.

NieuwsFilm

meest populair