De straf van ex-Marvel acteur Jonathan Majors bekend: een terugkeer lijkt onwaarschijnlijk

De straf van ex-Marvel acteur Jonathan Majors bekend: een terugkeer lijkt onwaarschijnlijk

De gevangenis hoeft hij niet in, zolang hij wel zijn interventieprogramma afmaakt.

Jonathan Majors was hard op weg een van de grootste namen in Hollywood te worden, maar hier kwam een einde aan toen hij schuldig werd bevonden aan de mishandeling van zijn ex-vriendin. Nu weten we welke straf hem te wachten staat.

Tegen de acteur, o.a. bekend van Creed III en Hostiles, was een celstraf van 1 jaar geëist. De gevangenis hoeft hij echter niet in, aangezien hij veroordeeld is tot het volgen van een jaar durend persoonlijk interventieprogramma vanwege huiselijk geweld.

Resultaat
Majors moet nu het 52 weken durende programma voltooien. Als hij dit alsnog eerder afbreekt en niet volledig doorloopt, zou hij nog achter slot en grendel kunnen verdwijnen. De acteur heeft zelf nog niet op zijn opgelegde straf gereageerd.

Zijn ex, Grace Jabbari, liet zich horen over waarom zij Majors voor het gerecht sleepte: "Ik wil niet dat hij nog een gevaar vormt voor anderen. Hij heeft ook nooit spijt getoond, aangezien hij gelooft dat hij boven de wet staat".

Meer
Daar blijft het echter niet bij. In februari werden nog twee zaken aangespannen door twee andere vrouwen, die eveneens beweren dat de acteur hen fysiek mishandeld zou hebben. De kans dat Majors ooit nog eens terugkeert in Hollywood lijkt dan ook uiterst klein.



NieuwsFilm

meest populair