Michael Douglas blijkt familie van Scarlett Johansson te zijn en zij wisten dat niet

Michael Douglas blijkt familie van Scarlett Johansson te zijn en zij wisten dat niet

Michael Douglas en Scarlett Johansson blijken familie te zijn volgens DNA-resultaten gepresenteerd in het programma.

Michael Douglas kwam voor een verrassing te staan toen hij meedeed aan het programma Finding Your Roots. Hij blijkt familie te zijn van niemand minder dan Scarlett Johansson.

Toen presentator Henry Louis Gates Jr. de DNA-resultaten aan Michael Douglas presenteerde, reageerde de 79-jarige ster uit Ant-Man en Wall Street zichtbaar geschokt met: "Maak je een grapje? Oh, dit is geweldig. Dit is cool, echt cool."

Collega's in filmland
In de onderstaande YouTube-video volgde de uitleg van de presentator. Michael en de 39-jarige ster uit Black Widow delen dezelfde DNA onder vier chromosomen. Die dateren helemaal terug naar joodse gemeenschappen in Europa.

Michael en Scarlett zijn dus in de verte neef en nicht. Beiden kennen elkaar al heel lang. Scarlett werkt immers vanaf de jaren 90 in Hollywood en Michael nog langer. Ook zijn ze te zien in de film Avengers: Endgame. Michael zei: "Dit is geweldig! Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting."

Meer kennis van afkomst
Michael Douglas was erg blij met zijn DNA-onderzoek, omdat hij zichzelf daardoor beter begreep. Zijn eigen beroemde vader Kirk Douglas is de zoon van Russische immigranten. Verder reikte hun kennis over hun voorouders niet tot de DNA-match binnenkwam.



NieuwsFilm

meest populair