Camila Mendes was op slag verliefd bij eerste screening en Rudy Mancuso ook

Camila Mendes was op slag verliefd bij eerste screening en Rudy Mancuso ook

Camila Mendes is verliefd op Rudy Mancuso na intense real-life chemie tijdens Música screening.

Camila Mendes uit Do Revenge is ernstig verliefd - en sterker nog: het was liefde op het eerste gezicht bij de screening van Música.

Gelukkig bleek het wederzijds. Ook het hart van Rudy Mancuso was snel verkocht. De acteur uit Flash speelde en regisseerde de deels autobiografische film zelf.

Meteen stapelverliefd
Naar aanleiding van de première van de film bij streamingkanaal Prime Video vertelt Rudy hier aan People: "De grenzen begonnen te vervagen tussen Rudy en Isabella en Rudy en Cami. Ik denk dat we geen van beiden dachten dat het zo snel en intens zou gaan."

Het klikte namelijk meteen van de eerste audities tot en met de productie. Die klik kwam door het verhaal dat gaat om het opgroeien in een Braziliaanse wijk in New Jersey. Camila en Rudy komen namelijk allebei uit Brazilië en herkenden elkaars afkomst.

Prachtige interactie
Camila vulde aan met: "Het voelde alsof ik hem veel langer kende. We begrepen dingen van elkaar die anderen niet konden snappen. We hebben een opname zonder geluid van de eerste screentest. Je ziet onze interactie en de prachtige energie en blijdschap."



Ze vertellen meer in de YouTube-video van Wired. Hun chemie is aanstekelijk en het is duidelijk dat zij een leuk koppel zijn in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair