Gezondheidscomplicaties weerhouden Jamie Foxx niet van nieuwe filmprojecten

Gezondheidscomplicaties weerhouden Jamie Foxx niet van nieuwe filmprojecten

Jamie Foxx is weer in goede gezondheid en druk bezig met nieuwe filmprojecten en een spelletjesprogramma.

Jamie Foxx lijkt weer terug van weggeweest na zijn medische complicaties vorig jaar. De acteur uit They Cloned Tyrone verdween daarop een aantal maanden uit zicht.

Die hersteltijd heeft kennelijk geholpen, want hij is weer volop in de filmprojecten gedoken. Met zijn dochter Corinne Fox neemt hij nu het spelletjesprogramma Beat Shazam op. Ook staat hij gepland voor drie films. Voor Netflix staat de film Back in Action met Cameron Diaz binnenkort klaar.

Zo goed als nieuw
Een bron vertelde: "Het gaat ontzettend goed met hem. Hij is druk bezet en doet waar hij van houdt. Hij heeft geen tel getwijfeld bij Beat Shazam. Hij is gewoon weer zijn oude zelf."

Jamie Foxx heeft niet verteld wat er met hem aan de hand was. Hij zwijgt daar nog steeds over. Maar bij een prijsuitreiking vertelde hij wel laatst dat hij het gedoe rond zijn gezondheid zal verwerken in stand up comedy.

In goede gezondheid
Een bron zei: "Jamie richt zich op werk, gezond leven en genieten van zijn goede gezondheid. Jamie is sociaal en ziet zijn vrienden graag. Hij is een echte ondernemer en heeft steeds iets nieuws klaar liggen."



Jamie toont op zijn Instagram een van zijn recente ondernemingen. Kijkers zeggen dat hij er ouderwets goed uitziet.

NieuwsFilm

meest populair