Invloed van Kirsten Dunst op de ontluikende filmcarrière van Cailee Spaeny is overduidelijk

Invloed van Kirsten Dunst op de ontluikende filmcarrière van Cailee Spaeny is overduidelijk

Cailee Spaeny vertelt over haar vriendschap met Kirsten Dunst en hoe zij haar inspireerde om te acteren.

Van je vrienden moet je het hebben en dan is het goed dat Cailee Spaeny bevriend is met Kirsten Dunst. Beide actrices spelen in de film Civil War. Kirsten regelde daardoor 'even' nieuwe audities voor Cailee.

De 25-jarige Cailee Spaeny vertelde laatst hier aan People dat Kirsten Dunst haar inspireerde om ook te gaan acteren. Haar eerste herinnering aan de bioscoop is de film Spider-Man met de nu 41-jarige Kirsten.

Mooie aanbeveling
Cailee zei over die superheldenfilm: "Ik vond film leuk toen, maar had niet bedacht om te gaan acteren. Maar toen ik Kirstens werk met Sofia Coppola vond, realiseerde ik me dat ik ook wilde acteren. Dat kwam door hun samenwerking."

Ze vervolgde met: "Het feit dat ik na al die jaren met Kirsten werk aan een film en zij mij vervolgens aanbeveelt, waardoor ik met mijn favoriete regisseur kan werken en die rol mijn leven verandert, is moeilijk onder woorden te brengen. Het moet voorbestemd zijn geweest."

Laatste draaidag
Cailee vertelde dat ze op de laatste draaidag van Civil War hoorde dat ze aangenomen was voor Priscilla, een filmproject waar Sofia Coppola mee bezig was: "Ik sprong uit de auto en vertelde tegen Kirsten dat ik de rol had. Ze barstte in tranen uit. Dat was het beste dat me kon overkomen."



In de YouTube-video van CinemaBlend vertellen ze meer over hun nieuwe bioscoopfilm.

NieuwsFilm

meest populair