Nieuwe live-action 'Teenage Mutant Ninja Turtes' film wordt ultragewelddadig

Nieuwe live-action 'Teenage Mutant Ninja Turtes' film wordt ultragewelddadig

De succesvolle comic The Last Ronin wordt zeer getrouw verfilmd door Paramount Pictures.

Na het succes van de vorig jaar verschenen animatiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem heeft Paramount Pictures de smaak te pakken en is bekendgemaakt dat er nu ook een nieuw live-action film komt.

En dat is er niet zomaar een: er wordt namelijk gewerkt aan een ultragewelddadige, R-rated verfilming van de bekende comic The Last Ronin, die vorig jaar verscheen.

Ervaringsdeskundigen
Tyler Burton Smith, die meeschreef aan de R-rated actiefilm Boy Kills World (later dit jaar in de bios) en het script schreef van de Child's Play-remake uit 2019, schrijft het scenario.

Walter Hamada zal The Last Ronin produceren via zijn productiemaatschappij 18hz. De film maakt deel uit van een meerjarige deal met Paramount.

Bruut verhaal
Hamada kennen we als het voormalige hoofd van DC Films. Hij begon ooit bij New Line, waar hij voor Warner Bros. de horror-divisie aanvoerde. Dit leidde tot o.a. tot de The Conjuring en It-films.The Last Ronin laat zien hoe de Turtles en meester Splinter in een toekomstig New York een voor een worden omgebracht door Shredder en zijn robotninja's.

Origineel gegeven
Een Turtle weet echter maar net te overleven en belooft op bloederige wijze wraak te willen nemen. Voordat de strip uitkwam was het nog onduidelijk welke Turtle dit was, want hij droeg de wapens van alle vier de schildpadden.

Het is nog onbekend wanneer The Last Ronin moet verschijnen of wie de film zal regisseren.

NieuwsFilm

meest populair