4 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

4 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van horror tot sciencefiction: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer vier leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Halloween Ends (2022)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Rohan Campbell, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Vier jaar na Michael Myers' laatste slachtpartij, woont Laurie Strode bij haar kleindochter en is ze bezig met het schrijven van haar memoires. Van Myers is niets meer vernomen. Maar als een jonge man wordt verdacht van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld tot gevolg. Strode zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.Everything Everywhere All at Once (2022)
Regie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Te zien op: Prime Video
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.Dune (2021)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: HBO Max
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.El Conde (2023)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, e.a. | Te zien op: Netflix
De Chileense dictator Augusto Pinochet ontdekte op jonge leeftijd dat hij een vampier is. Hij maakte de Franse Revolutie mee en zwoer daarna voor eeuwig tegen linkse revoluties te zeggen. Tegenwoordig is er echter niet veel meer van de ooit machtig man over. De onsterfelijke vampier wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje.NieuwsFilm

meest populair