3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.The Lost Daughter (2021)
Regie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Kijk direct
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.The Platform (2019)
Regie: Galder Gaztelu-Urrutia | Cast: Ivan Massaqué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, e.a. | Kijk direct
In een dystopische gevangenistoren met ruim driehonderd verdiepingen daalt iedere dag een plateau vol voedsel naar beneden dat op elk etage enkele minuten stopt. Hoe hoger iemand zit, hoe meer voedsel hij kan pakken. De pas gearriveerde gevangene Goreng gaat de strijd aan om dit onrechtvaardige systeem te veranderen.NieuwsFilm

meest populair