Zack Snyder ziet een manier om zijn 'Justice League'-trilogie toch af te maken

Zack Snyder ziet een manier om zijn 'Justice League'-trilogie toch af te maken

Na het einde van het DCEU hoopt Zack Snyder zijn geplande Justice League-trilogie als animatiefilms te maken.

Het DCEU kwam vorig jaar met Aquaman and the Lost Kingdom ten einde. Na 10 jaar en 15 films trok studio Warner Bros. de stekker eruit. Zack Snyder, die in 2013 de grondlegger was van het film-universum van DC met zijn Superman-film Man of Steel, ziet nog steeds een manier om zijn geplande Justice League-trilogie te maken.

Snyder had grootse plannen voor het superheldenteam van DC, maar na het floppen van Justice League in 2017 werden die plannen in de ijskast gezet. Uiteindelijk besloot Warner Bros. het DC-universum volledig te rebooten onder leiding van James Gunn.

Animatiefilms
Fans kregen in 2021 een hint naar de plannen van de regisseur met Zack Snyder's Justice League. Deze 4 uur durende director's cut werd veel beter ontvangen door fans en beloofde veel goeds voor de toekomst. Maar nu het DCEU niet meer bestaat zullen we de volledige visie van Snyder nooit te zien krijgen.

Toch hoopt Snyder nog steeds zijn Justice League-trilogie te kunnen maken. Tegen Empire Magazine vertelde de regisseur dat hij Justice League 2 en 3 graag als animatiefilms zou willen maken. "Ik zou heel graag 2 animatiefilms willen maken, dat zou heel erg cool zijn," zei Snyder.

Knightmare
Hoewel het verre van zeker is dat dit gaat gebeuren, is het realistischer om te hopen op animatiefilms dan op meer live-action-films. De serie afmaken met animatie is een relatief goedkope manier om de fans een bevredigend einde te geven. Acteurs als Ben Affleck en Gal Gadot zouden hun rol makkelijk opnieuw kunnen spelen zonder dat het miljoenen kost.Er werd al gezinspeeld op de toekomst van het DCEU in Batman V. Superman: Dawn of Justice. In die film heeft Ben Afflecks Batman een visioen, de zogenaamde Knightmare scène, van de toekomst waarin de wereld is vernietigd door de schurk Darkseid. In de plannen voor Justice League 2 en 3 zouden die visioenen werkelijkheid worden.

NieuwsFilm

meest populair