Originele 'Blair Witch Project'-ster haalt uit naar plannen voor nieuwe film

Originele 'Blair Witch Project'-ster haalt uit naar plannen voor nieuwe film

Joshua Leonard is niet blij dat de studio's profiteren van de kaskraker uit 1999...

Is The Blair Witch Project (1999) een film die met rust gelaten moet worden? Veel fans zijn van mening van wel, zeker na de aankondiging van een nieuw project dat gemaakt zal worden door 'Blumhouse'.

Echter is er nu ook één van de voormalige hoofdrolspelers uit het origineel die het hier niet mee eens is. Het gaat om Joshua Leonard.

Insta-rant
Op social media gaat hij flink tekeer tegen de studio en dit heeft vooral betrekking op de manier waarop de oude castleden worden behandeld:

"Het vreemde [over zijn beeltenis die in de pers wordt gebruikt] is dat ik er niets vanaf wist totdat een vriend een screenshot met felicitatie stuurde. En mijn frustratie wordt nóg groter omdat ik @lionsgate al meer dan een maand probeer te betrekken bij een BWP-liefdadigheidsscreening die ik aan het voorbereiden ben voor @opositivefest om geld in te zamelen voor artiesten zonder gezondheidszorg en niemand die daarop terugkomt. Het 25 jaar gebrek aan respect is van de mensen die het leeuwendeel van de inkomsten uit ons werk in hun zak hebben gestoken en dat voelt zowel vervelend als klasseloos".

Menselijk fatsoen
The Blair Witch Project is één van de meest winstgevende films aller tijden met $250 miljoen dollar tegenover een budget van $60.000 dollar.

Toch beweert Leonard dat zijn standpunt niet over geld gaat, maar eerder over menselijk fatsoen, waarbij hij zegt dat er meer respect moet worden gegeven aan ambachtslieden op wie diverse bedrijven hun winst maken.NieuwsFilm

meest populair