Kristin Davis uit 'Sex and the City' is al bijna 60 maar doet dat elegant in nieuwe film

Kristin Davis uit 'Sex and the City' is al bijna 60 maar doet dat elegant in nieuwe film

Kristin Davis, bekend van Sex and the City, speelt in films en nieuwe thriller Cash Out.

Kristin Davis raakte bekend door de populaire serie Sex and the City. Ze speelt ook in films als Journey 2 en A Heavenly Christmas.

De 59-jarige actrice zal eerdaags te zien zijn in de nieuwe thriller Cash Out met John Travolta, Quavo en Lukas Haas. Maar voordat ze aan een rijtje interviews begint, maakte ze voor Vogue France al een filmpje.

Even elegant als altijd
In de video is goed te zien dat de bekende ster richting de 60 gaat - en dat doet ze elegant zoals je zou verwachten van de personages die ze speelde. Ze geniet van alle aandacht voor haar event en lijkt op haar gemak met het styling team en de camera's.

Ze vertelt dan ook dat ze al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerken en zegt: "Vandaag probeer ik er jong uit te zien, omdat ik in een pak moet. Ik weet niet of dat gaat lukken. Ik vertrouw op mijn team omdat we elkaar al zo lang kennen."

Normaal geen make-up
Ook zegt ze: "Normaal maak ik me niet op. Mijn zoon maakt me wakker en dan ga ik al. Als ik ergens in de middag aan denk me op te maken, doe ik dat vluchtig. Meer niet, want ik zit in 'mommy mode'."Zonder make-up laat ze zich echter niet zien. Kristin werkt overigens al vanaf de jaren 90 in de filmindustrie. En vooral door haar personage Charlotte zijn er bepaalde verwachtingen bij haar verschijning. Gelukkig vindt ze een vrouwelijke look en lang donker haar nog geen probleem.

NieuwsFilm

meest populair