Shawn Levy geeft een veelbelovende update voor 'Real Steel 2'

Shawn Levy geeft een veelbelovende update voor 'Real Steel 2'

We moeten de hoop op het langverwachte tweede deel nog steeds niet opgeven...

De afgelopen jaren hebben acteur Ryan Reynolds en regisseur Shawn Levy samen aan meerdere projecten gewerkt (Free Guy, The Adam Project).

Hun eerstvolgende titel wordt het langverwachte Deadpool & Wolverine. Maar de film zal Levy ook herenigen met Hugh Jackman. Die twee maakten eerder het robot-worstel-actie-avontuur Real Steel (2011).

Toekomst
Levy sprak al een keer over een terugkeer naar de wereld. Er werd zelfs aangekondigd dat er in 2022 een serie op Disney+ in ontwikkeling zou zijn, maar sindsdien zijn daarover niet heel veel updates meer geweest.

Deze week werd Levy geïnterviewd door 'ScreenRant' en hierbij gaf hij aan hoopvol te zijn om de fans ooit nog te geven waar ze op wachten.

Verhaal
Het origineel ging over een ex-bokser die gedwongen wordt een nieuwe baan te vinden als boksen wordt afgeschaft vanwege het gewelddadige karakter. Hij wordt promoter voor robots (met menselijke kwaliteiten) die de arena vanaf dan betreden. Als hij een oude verwaarloosde robot vindt en opknapt, begint deze te winnen en vecht zich een weg naar de top.NieuwsFilm

meest populair