Deze unieke animatiefilm maakt miniatuurversies van iconische Hollywood scènes

Deze unieke animatiefilm maakt miniatuurversies van iconische Hollywood scènes

Miniatuurfiguren zorgen voor een unieke herbeleving van Hollywoods beste films.

Filmfans hebben al talloze videohommages aan hun favoriete films gebracht. Maar nu is een heus ontwerpbureau aan de slag gegaan en hebben ze een kleine, doch indrukwekkende, video gemaakt van hun favoriete Hollywoodfilms.

Miniwood is gemaakt door het Griekse ontwerpbureau Yeti Pictures, als manier om hun werk te promoten en hun favoriete films van vroeger te eren. Het project werd in de vrije tijd van de ontwerpers gemaakt, omdat: " teamprojecten zijn wat Yeti vooruit helpt en onze passie voor animatie levend houdt."

King Kong en Jurassic Park
De beroemde scènes uit de films zijn opnieuw gecreëerd in een miniworld-stijl: inclusief miniatuurpersonages die verwijzingen zijn naar actiefiguren of speelgoed uit hun jeugd.

De video van 74 seconden bevat eerbetonen aan klassiekers als: Jurassic Park, The Exorcist, King Kong, The Addams Family, Kill Bill: Vol. 1, Terminator 2: Judgment Day en RoboCop.

De video
De video is geregisseerd door de grondlegger van de studio, Tony Zagoraios, en is hieronder te bewonderen. Je kunt meer video's van Yeti Pictures bekijken op Vimeo.



NieuwsFilm

meest populair