Vampierfilm van Ryan Coogler en Michael B. Jordan start met draaien

Vampierfilm van Ryan Coogler en Michael B. Jordan start met draaien

Dit is alweer de vijfde samenwerking tussen de acteur en regisseur.

Er is de laatste tijd veel nieuws uitgekomen over de vampierfilm van Ryan Coogler en Michael B. Jordan. Zo weten we dat acteurs als Delroy Lindo en Hailee Steinfeld zich bij de cast hebben gevoegd.

Nu is de film officieel begonnen met draaien. Dat weten we van cinematografe Autumn Durald Arkapaw. Zij werkte eerder al met Coogler samen aan Marvel's Black Panther: Wakanda Forever.

De film
"Maak je klaar," zo schrijft Arkapaw op Instagram, naast een foto van de klapper (zie hieronder). Daarop is de titel van de film opzettelijk weggelaten, maar je kunt wel duidelijk zien dat het om het Ryan Coogler-project gaat.

Dit is de zoveelste geheimzinnigheid rond de film, waarvan we enkel weten dat hij over vampieren moet gaan. Er zijn geruchten dat het verhaal zich afspeelt ten tijde van de rassensegregatie in de zuidelijke Verenigde Staten, maar dat is niet bevestigd.

Vijfde samenwerking
Dit is alweer Coogler's vijfde film, en daarmee ook zijn vijfde samenwerking met Jordan. Componist Ludwig Göransson, die verantwoordelijk was voor de muziek in de eerste vier van die vijf films, is ook hier weer van de partij als producent.



NieuwsFilm

meest populair