James Gunns 'Superman' strikt deze acteur voor Jonathan Kent

James Gunns 'Superman' strikt deze acteur voor Jonathan Kent

De bekende speler was eerder al te zien in de Netflix-hit 'Bird Box' en de John Travolta-film 'Gotti'.

James Gunn draait momenteel zijn aankomende Superman-film in de Amerikaanse stad Atlanta. Veel details van de set zijn er nog niet naar buiten gekomen, maar het castingnieuws gaat gewoon door.

Naast de vele helden en schurken waarvan we weten dat ze in de film zullen verschijnen, is er nu ook bekend wie Jonathan Kent (de adoptievader van Clark Kent/Superman) gaat spelen.

Pruitt Taylor Vince
Dat heeft TheWrap exclusief laten weten. Volgens hen zal acteur Pruitt Taylor Vince (Bird Box, Gotti) de rol van Kent op zich nemen. De rol werd eerder vertolkt door Glenn Ford (Superman: The Movie) en Kevin Costner (Man of Steel).

In beide films liet het personage toen het leven. Het is dan ook de vraag of hij dat in Superman weer zal doen. Daarnaast is het zeer goed mogelijk dat we ook Martha Kent, de adoptiemoeder van Superman, in de film te zien krijgen, maar daarover is nog niks bekend.

Verdere cast
Vince voegt zich bij een sterrencast die onder anderen David Corenswet (Superman), Rachel Brosnahan (Lois Lane) en Nicholas Hoult (Lex Luthor) bevat. De film staat gepland voor een release in juli 2025 en is de eerste film in het nieuwe DC Universe.



NieuwsFilm

meest populair