IMDb-ranking explodeert: beide 'Speak No Evil'-films stijgen gigantisch

IMDb-ranking explodeert: beide 'Speak No Evil'-films stijgen gigantisch

Nadat de trailer van de remake verscheen nam ook de populariteit enorm toe.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Scarlett Johanssons Fly Me to the Moon, die enorm populair is op IMDb. Twee andere films die op dit moment behoorlijk 'scoren' op de bekende filmwebsite zijn de twee Speak No Evil-films.

Een week geleden werden we getrakteerd op de eerste trailer van de Speak No Evil-remake, waarin de hoofdrol is weggelegd voor James McAvoy. Hij komt over als een vriendelijke en gastvrije man en nodigt een Amerikaans familie uit om vakantie te komen vieren op zijn landgoed in het platteland.

Probleem
De familie accepteert dit aanbod, maar dit hadden ze beter niet kunnen doen. Eenmaal daar aangekomen komen ze er al snel achter dat het niet is wat het lijkt. Wat een droomvakantie had moeten zijn, verandert al snel in een ware nachtmerrie.

Deze Amerikaanse variant is echter een remake van het origineel, waarin een Nederlands stel het leven van een onschuldig Deens gezin volledig op zijn kop zet. Beide films zijn op IMDb enorm gestegen in de 'Most Popular Movies'.

Populair
De remake, die dit jaar nog te zien zal zijn, is in een mum van tijd maar liefst 3866 plaatsen gestegen. Hierdoor staat deze nu op plek nummer 15. Bekijk hieronder nog eens de trailer.


Het origineel, dat in 2022 verscheen, staat op plek 50, maar ook dit is indrukwekkend. Deze film, waarin belangrijke rollen zijn weggelegd voor Fedja van Huêt en Karina Smulders, steeg ook meer dan 1500 plaatsen in enkele dagen tijd.

NieuwsFilm

meest populair