Deze 3 goede horrorfilms zijn absoluut de moeite waard

Deze 3 goede horrorfilms zijn absoluut de moeite waard

Voor wie zin heeft in een spannende avond: deze horrorfilms zijn allemaal te streamen.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie horrorfilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Ring (2002)
Regie: Gore Verbinski | Cast: Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Er is een mysterieuze videoband in omloop. Iedereen die de video kijkt, krijgt een telefoontje en krijgt te horen dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Vier tieners zijn al om het leven gekomen. De jonge reporter genaamd Rachel doet onderzoek en vindt de opname. Wanneer Rachel deze zelf bekijkt, begint ze met de ontrafeling van een gruwelijke werkelijkheid.



It (2017)
Regie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Te zien op: Prime Video
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.



M3GAN (2023)
Regie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Na de dood van haar ouders, gaat de jonge Cady bij haar tante Gemma wonen. Om een paar extra handen te krijgen voor de zorg van Cady, schakelt Gemma een van haar uitvindingen in: de geavanceerde en levensechte pop M3GAN. Al snel blijkt deze pop gevaarlijker dan gedacht, want M3GAN gaat wel heel ver om Cady te beschermen. Dan escaleert de situatie volledig.



NieuwsFilm

meest populair