Dochter van Sylvester Stallone zegt dat dates haar vader willen daten en niet haar

Dochter van Sylvester Stallone zegt dat dates haar vader willen daten en niet haar

De dochters van Sylvester Stallone ervaren de uitdagingen van daten met een te beroemde vader.

De dochters van Sylvester Stallone tonen in hun realityserie The Family Stallone dat een te beroemde vader ook niet fijn is. Ze zijn dol op hun vader, maar hun mogelijke dates ook.

Nu is de 77-jarige ster uit Rocky, Rambo en The Expendables niet rouwig om het feit dat zijn meisjes niet lang een relatie goed kunnen houden, maar de meiden vinden dat zelf verschrikkelijk. Toch gaan ze hoopvol elke keer weer op jacht naar een geschikte man, want die moet er toch zijn?

Graag een date
De middelste, Sistine Stallone, was te zien in 47 Meters Down: Uncaged. Zij vertelt: "Ik kan niet wachten om weer op een date te zijn. Ik wil romantische kusjes in de regen. Ik wil midden in de nacht thuiskomen. Ik wil me sexy voelen. Het is te lang geleden."

De oudste, Sophia Stallone, heeft het vinden van de juiste man opgegeven. Ze zegt: "Ik ben helemaal klaar met daten. Ik wil niet vastzitten aan iets. Ik ben druk met het schrijven van mijn boek. Ik heb het in mijn eentje nu fijn."

Live datingshow
Maar helpen wil Sophia haar zusje wel. Sistine doorloopt verschillende afspraakjes dapper. Maar het blijkt dat ze opnieuw mannen treft die lijken op haar voorgaande missers. Ook lijken sommigen toch liever haar vader te willen daten dan haar. Pijnlijk. Maar waar.



Zo vraagt een date aan Sistine of haar vader een bokshandschoen kan tekenen voor hem. Een ander wil dolgraag haar vader ontmoeten. En intussen voelt Sistine zich zo slecht als vuil, maar gelukkig heeft Sophia een oplossing: een live datingshow!

NieuwsFilm

meest populair