Eén scène in 'Furiosa: A Mad Max Saga' kostte 78 dagen om te filmen

Eén scène in 'Furiosa: A Mad Max Saga' kostte 78 dagen om te filmen

Producent Doug Mitchell teaset de scène, die hij de "Stairway to Nowhere" noemt.

Het enthousiasme voor Furiosa: A Mad Max Saga begint aan te wakkeren. De nieuwste actieknaller van George Miller verschijnt eind volgende maand al in de bioscoop.

Eerder vandaag zag je al foto's van de verschillende personages in de film, en nu teaset producent Doug Mitchell in een interview met Total Film een ware spektakelscène.

Stairway to Nowhere
Het gaat om een sequentie van 15 minuten die volgens Mitchell 78 draaidagen kostte om te filmen. "George en ik voerden grote gesprekken over waarom dit specifieke set-piece zo lang duurde," zei hij. Hij noemt de sequentie de "Stairway to Nowhere".

Hij ging verder: "Het komt omdat je in de loop van [het] gevecht een opeenstapeling van vaardigheden ziet, en dat is erg belangrijk om te begrijpen hoe vindingrijk Furiosa is, maar ook haar lef. Het is de langste sequentie die we ooit hebben opgenomen."

Cast
De rol van Furiosa in de film is weggelegd voor Anya Taylor-Joy. Ook Chris Hemsworth en Tom Burke maken onderdeel uit van de cast. Furiosa: A Mad Max Saga verschijnt op 23 mei in de bioscoop.NieuwsFilm

meest populair