3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van krankzinnige horror tot geliefde superheldenactie: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spider-Man (2002)
Regie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a. | Te zien op: Netflix
Peter Parker is maar een eenvoudige tiener uit New York. Tijdens een schoolreisje wordt hij echter gebeten door een radioactieve spin, waardoor hij superkrachten krijgt. Deze besluit hij in te zetten om het kwaad te bestrijden. Al snel staat hij oog in oog met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.The Hunger Games (2012)
Regie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Prime Video
In het in districten opgedeelde Amerika van de toekomst organiseert de overheid ieder jaar een gladiatorenstrijd tussen tieners op televisie om geweld tegen het Capitool te herdenken. Wanneer haar zusje uitgeloot wordt als afgevaardigde van haar district, offert Katniss Everdeen zich op. In een enorme arena gaat ze een strijd op leven en dood aan.Hereditary (2018)
Regie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.NieuwsFilm

meest populair