3 spannende thrillers om vanavond te kijken

3 spannende thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Invisible Man (2020)
Regie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Te zien op: Netflix
Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.Gone Girl (2014)
Regie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Te zien op: Disney+ / Netflix
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.Crimson Peak (2015)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: Prime Video
De rijke Amerikaanse erfgename Edith Cushing, schrijfster van griezelverhalen, trouwt - tegen de wil van haar vader - met de mysterieuze Thomas Sharpe, een verpauperde Britse edelman. Hij neemt haar mee naar zijn vervallen landhuis in Engeland, waar zijn duistere zuster Lucille het voor het zeggen heeft. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in het huis.NieuwsFilm

meest populair