Slecht nieuws over het 'Eternals'-personage van Kit Harington

Slecht nieuws over het 'Eternals'-personage van Kit Harington

De acteur zei eerder al dat hij klaar is met projecten waarin hij een held moet spelen.

Wie weet het nog? Aan het einde van Eternals werd er gehint naar een toekomstige verhaallijn met de Black Knight, het personage dat in de Marvel-film werd gespeeld door Kit Harington.

Toen leek het erop dat het personage verder zou verschijnen in Blade, maar inmiddels weten we dat dat niet meer zo is. De vraag is dan waar hij wel weer kan opduiken.

Geen plannen
"Dat weet ik niet," aldus Harington. De Game of Thrones-acteur heeft niks gehoord van Marvel. "Het eerlijke antwoord is dat er momenteel niet aan wordt gewerkt. (...) Ik denk niet dat er plannen zijn."

Harington had al onthuld dat hij geen zin meer heeft in heldhaftige rollen, maar daar heeft het niets mee te maken. Sterker nog, de acteur blijft enthousiast over de Black Knight: "Ik denk dat het briljant is."

En Eternals 2?
Momenteel is het ook onduidelijk of zelfs Eternals 2 er zal komen. De originele film was geen succes bij zowel de fans als de critici, en al jaren blijft het stil rond de reeks. Mocht die er film er echter wel komen, dan zouden we Harington daarin kunnen terugzien.NieuwsFilm

meest populair