Het ongebruikelijke advies dat de 'Furiosa: A Mad Max Saga-regisseur' gaf aan Chris Hemsworth

Het ongebruikelijke advies dat de 'Furiosa: A Mad Max Saga-regisseur' gaf aan Chris Hemsworth

Het was "Iets wat ik nog niet eerder had gedaan," aldus Hemsworth.

Chris Hemsworth onthult aan Gamesradar de techniek die hij gebruikte om zich in te leven in de kwaadaardige Warlord Dementus in Furiosa: A Mad Max Saga.

Op advies van regisseur George Miller hield de acteur een dagboek bij: "Iets wat ik nog niet eerder had gedaan," vertelt Hemsworth.

Halfslaaptoestand
"Het was twee uur 's nachts," herinnert de acteur zich. "Ik was wakker en zette gewoon de pen op papier en begon gewoon gedachten en ideeën op te schrijven als Dementus."

"Ik ging slapen, werd wakker en was geschokt door wat er uit me kwam in die halfslaaptoestand. Ik liet het aan George zien, en we gingen allebei 'Dat is het,'" aldus Hemsworth.

Tirannen die strijden om de macht
Furiosa: A Mad Max Saga gaat over een jonge Furiosa (Anya Taylor-Joy) die wordt meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en in contact komt met een motorbende aangevoerd door Warlord Dementus (Hemsworth).Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe (Lachy Hulme) de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Vanaf 23 mei is Hemsworth's Warlord Dementus te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair