Dwayne Johnson moet harder dan ooit tevoren trainen voor vechtfilm 'The Smashing Machine'

Dwayne Johnson moet harder dan ooit tevoren trainen voor vechtfilm 'The Smashing Machine'

De spierbundel zegt dat hij alles zal moeten geven om de legendarische Mark Kerr overtuigend neer te zetten.

Dwayne 'The Rock' Johnson weet de ene na de andere rol te bemachtigen. Zowat elk jaar verschijnen er diverse films van de acteur, maar zijn volgende project is wel heel speciaal. Op zijn Instagram-pagina laat hij zich erover uit.

Aangezien Johnson een enorme spierbundel is, verschijnt hij in de nodige actiefilms of speelt hij een of ander heldachtig figuur. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn 'overpowered' videogamepersonage in het Jumanji-tweeluik of zijn rol als de onaantastbare Black Adam in het DCU.

MMA
Johnson, een grote liefhebber van vechtsporten, heeft getekend voor de hoofdrol in The Smashing Machine, waarin hij te zien zal zijn als een MMA-vechter. Ondanks het feit dat hij doorbrak in het worstelen, zegt hij dat dit toch iets heel anders is en keihard zal moeten trainen.

De acteur zal in de huid kruipen van tweevoudig UFC-kampioen in de zwaargewicht divisie, Mark Kerr. Meer dan 20 jaar geleden kreeg deze exceptionnelle vechter al zijn eigen documentaire, maar nu komt er dus ook een film aan.

A24
Meer goed nieuws: de film is afkomstig van de uiterst populaire filmstudio A24, die bijna alleen maar pareltjes leveren. Kerr kreeg de bijnaam 'The Smashing Machine' vanwege zijn genadeloze vechtstijl. Bekijk hieronder wat Johnson over de film en de voorbereiding die daarbij komt kijken te zeggen heeft.NieuwsFilm

meest populair