3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Martian (2015)
Regie: Ridley Scott | Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, e.a. | Kijk direct
Een groep astronauten is op missie op Mars. Wanneer zij worden overvallen door een zware zandstorm, moet het team zich in alle haast zien te evacueren. Alleen Mark Watney weet zich niet veilig te stellen en wordt voor dood achtergelaten. Kijkende naar zijn voedsel- en zuurstofvoorraad, heeft hij niet lang meer. Ondertussen wordt er met man en macht een reddingsmissie op touw gezet.



The Favourite (2018)
Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Kijk direct
Engeland, achttiende eeuw. De relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah wordt bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail. Zij weet zich al snel op te werken binnen het koningshuis en daardoor ontstaan er de nodige spanningen tussen de hofdames. Lady Sarah en Abigail doen er alles aan om de meeste aandacht en gunsten van de koningin te krijgen.



Zwartboek (2006)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, e.a. | Kijk direct
Wanneer de joodse Rachel Stein en haar familie tijdens een vluchtpoging onverwachts worden aangevallen door de Duitsers en alleen zij deze aanval overleeft, besluit ze zich vermomd als Ellis de Vries aan te sluiten bij het verzet. Ze krijgt de opdracht om te infiltreren bij de vijand, maar wanneer het misgaat, wordt ze ineens door beide kanten gezien als verrader.



NieuwsFilm

meest populair