Ontslagen 'Scream'-ster Melissa Barrera solliciteert naar rol in 'Scary Movie 6'

Ontslagen 'Scream'-ster Melissa Barrera solliciteert naar rol in 'Scary Movie 6'

Mag je bij de ene niet meer, dan ga je gewoon naar de concurrent!

Actrice Melissa Barrera speelde de hoofdrol van Samantha Carpenter in de Scream-reboot en opvolger Scream VI en was helemaal klaar om de rol in het afsluitende Scream 7 opnieuw te gaan vertolken.

Totdat ze uit het project werd ontslagen na op social media opmerkingen te hebben gemaakt over de Israëlische regering in de Hamas-oorlog wat niet goed viel bij de leidinggevenden van studio 'Spyglass Media'.

Iets wat nog nooit eerder een 'Scream'-castlid heeft gedaan
Nu ze weer op het witte doek te zien is in Abigail, heeft Barrera onthuld dat ze geïnteresseerd is om over te stappen naar de Scary Movie-reeks waarvan eerder deze maand een zesde deel werd aangekondigd.

Het project staat gepland om volgend jaar te verschijnen en Barrera zei tegen 'Inverse': "Ik heb altijd van die films gehouden. Toen ik zag dat het werd aangekondigd, dacht ik 'Oh, dat zou zo leuk zijn om te doen'. Ze hebben nog die twee iconische castleden, dus we zullen zien wat daarmee gaat gebeuren. Ik ben gewoon opgewonden voor een nieuwe".

Oudgedienden
Die iconische castleden zouden Anna Faris en Regina Hall zijn, die respectievelijk de personages Cindy Campbell en Brenda Meeks speelden in de eerste vier delen en eventueel allebei wel terug willen keren.NieuwsFilm

meest populair