Sarah Paulson uit 'Glass' zegt niets te spuiten: "Iedereen weet dat ik 49 ben"

Sarah Paulson uit 'Glass' zegt niets te spuiten: "Iedereen weet dat ik 49 ben"

Sarah Paulson bespreekt ouder worden in Hollywood en geen gebruik van facial fillers op 49-jarige leeftijd.

Sarah Paulson weet één ding zeker: Aan haar gezicht komt niemand. Ook niet nu ze 49 jaar oud is.

De actrice acteert al vanaf de jaren 90. Zo is zij te zien in films als Down with Love, American Horror Story en Glass. Met Pedro Pascal en Interview Magazine besprak ze laatst het ouder worden in Hollywood en het gebruik van facial fillers.

Belangrijk kruispunt
Ze zei hier in dit artikel: "Daar ik niets in mijn gezicht spuit op dit belangrijke kruispunt in mijn leven, weet iedereen wel dat ik 49 jaar oud ben. En als er iets is dat me oud zal maken, is dat wel mijn rol in Appropiate."

Over dit Broadway-toneelstuk legde ze uit: Soms denk ik: "Ik doe al deze gezichtsuitdrukkingen meerdere keren per dag en maanden op een rij. Tegen de tijd dat dit toneelstuk stopt, blijft die frons tussen mijn wenkbrauwen voor altijd staan. Ik had die lijnen niet eerder."

Lang bevriend
Sarah en Pedro kennen elkaar al heel lang - nog van voor de tijd dat Pedro doorbrak in Hollywood. Het gemak waarop beiden met milde spot over hun middelbare leeftijd praten, is opvallend mooi. Sarah vertelde meer in de YouTube-video van The Tonight Show with Jimmy Fallon.NieuwsFilm

meest populair