Opnieuw wordt Ezra Miller gecanceld: Hot Toys brengt geen 'The Flash'-beeldjes meer uit

Opnieuw wordt Ezra Miller gecanceld: Hot Toys brengt geen 'The Flash'-beeldjes meer uit

Na de gigantische DC-flop hebben filmfanaten gewoon geen interesse meer.

Begin deze maand kwam er nog een artikel langs over Ezra Miller, wiens carrière vanwege de nodige controverses, arrestaties en ronduit vreemd gedrag voorbij lijkt te zijn. Nu komt de acteur toch weer even opnieuw in het nieuws.

Het gaat hier om Hot Toys, een naam die spelgoedverzamelaars waarschijnlijk goed kennen. Hot Toys Limited is een productiehuis in Hong Kong dat bekend staat voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van zeer gedetailleerdere verzamelartikelen.

The Flash beeldje
Hot Toys is verantwoordelijk voor talloze hoogwaardige beeldjes op schaal 1/6 van gelicentieerde eigendommen, zoals Star Wars en Marvel. De nodige iconische filmpersonages, zoals Han Solo en Iron Man, behoren al tot de collectie.

Eerder stond Ezra Millers Barry Allen/The Flash op de planning, maar dit gaat niet door. Dit is opmerkelijk, want het is de eerste keer in de geschiedenis van Hot Toys dat ze stoppen met een project waar ze al aan begonnen waren.

De reden
Hot Toys heeft namelijk laten weten niet langer nieuwe beeldjes te maken van The Flash. Dit komt voornamelijk doordat de DC-blockbuster enorm flopte en er zo goed als geen aanvraag is voor beeldjes van de personages uit deze film.

Gelukkig is er wel nog meer dan genoeg moois voor de DC-fans te vinden, zoals deze onderstaande Batman.NieuwsFilm

meest populair