'Fantastic Four'-ster tekent voor veelbelovende horrorfilm 'Weapons'

'Fantastic Four'-ster tekent voor veelbelovende horrorfilm 'Weapons'

Zach Cregger wist al eerder hoge ogen te gooien met 'Barbarian' en heeft een mooie cast voor zijn volgende project.

Julia Garner is een alsmaar grotere naam in Hollywood aan het worden. De actrice kende haar doorbraak met de serie Ozark en heeft sindsdien de rollen voor het oprapen. Recentelijk tekende ze nog voor Fantastic Four. Ze heeft nu weer een belangrijke rol weten te bemachtigen.

Het gaat hier om de horrorfilm Weapons van regisseur Zach Cregger (bekend van Barbarian). Grappig genoeg wist de filmmaker Pedro Pascal te strikken voor de belangrijkste rol, maar laatstgenoemde moest hier toch vanaf zien vanwege zijn hoofdrol in Fantastic Four.

Andere grote naam
Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen, want hoe kan Garner dan wel meedoen? Nou, Pascal speelt dé hoofdrol in de Fantastic Four-remake. Hij zal te zien zijn als Reed Richards, de leider van het team.

Garner zal in de Marvel-blockbuster te zien zijn als Shalla-Bal en heeft een minder belangrijke rol. Dit geeft haar dus de mogelijkheid om in beide films te spelen. Cregger is er echter in geslaagd om een andere topacteur te vinden als vervanging voor Pascal, namelijk Josh Brolin, o.a. bekend van No Country for Old Men en Sicario.

Wat te verwachten
De opnames van Weapons gaan volgende maand van start in Atlanta. Cregger, die ook het script heeft geschreven, heeft nog niet veel informatie vrijgegeven over zijn griezelfilm. Wel liet de regisseur weten dat het een horror wordt die doet denken aan Paul Thomas Andersons Magnolia. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair