Nieuwe beelden en vertrouwde F-bombs in teaser 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'

Nieuwe beelden en vertrouwde F-bombs in teaser 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'

Zo zien we de acteur het liefst na zijn ietwat te serieuze performance in het teleurstellende derde deel...

Het wordt deze zomer weer spannend met de terugkeer van Eddie Murphy in zijn iconische rol als grofgebekte Axel Foley in het vierde deel van de Beverly Hills Cop-franchise, Beverly Hills Cop: Axel F.

Terwijl Netflix ons eerder al een voorproefje van de film gaf met een trailer, krijgen we nu een teaser voorgeschoteld met enkele nieuwe beelden, gepresenteerd door Detroit Lions-quarterback Jared Goff.

Vertrouwd schelden
Goff verteld op een grappige wijze hoe hij zogenaamd advies van Axel heeft overgenomen om in zijn eigen leven toe te passen toen hij de beruchte carrière-overstap maakte van Los Angeles naar Detroit.

Fans waren over één ding een beetje bezorgd, dus wat hen, naast enkele actieclips, vooral heel erg gerust zal stellen, is dat Murphy er weer als vanouds op los scheld. Zo horen we in korte stukjes een aantal "f*cks".

Vanaf juli op Netflix
Naast Murphy is producent Jerry Bruckheimer na één deel afwezigheid weer van de partij en verder keert zo'n beetje iedereen terug voor een feest van herkenning. We zagen vrienden Billy Rosewood en John Taggart al voorbijkomen, evenals Jeffrey Friedman en Serge. De nieuwkomers zijn ook niet de minste, namelijk Joseph Gordon-Levitt en Kevin Bacon.



NieuwsFilm

meest populair