Hindernis voor 'The Gray Man 2': Russo broers krijgen het verhaal niet rond

Hindernis voor 'The Gray Man 2': Russo broers krijgen het verhaal niet rond

Daarnaast is er juist weer wel hoopvol nieuws over 'Extraction 3'...

De broers Anthony Russo en Joe Russo hebben 'Netflix' al twee grote hits geleverd, met hun scenario's voor de twee Extraction-films en The Gray Man, waarvan ze de laatstgenoemde ook regisseerden.

Nu heeft Joe updates gegeven over de vervolgen op beide titels, waarvan er eentje niet zo positief klinkt, maar de ander fans enthousiast zal maken.

The Gray Man 2
The Gray Man was in 2022 geen groot succes onder critici, maar kijkers smulden ervan en dus komt er een tweede deel. Datzelfde jaar gaf Russo al gelijk een update dat het project actief in ontwikkeling was.

Twee jaar later meldt hij echter dat ze nog steeds proberen uit te vogelen waar het verhaal en het personage van Ryan Gosling naartoe moeten: "We ontwikkelen momenteel concepten waarvan we denken dat deze de juiste richting zijn, maar je jongleert met veertien dingen tegelijk, dus je moet je tijd verdelen correct aan elk van hen en dat kan nog wel even duren".

Extraction 3
Wat betreft de sequel op Extraction 2, de keiharde actieknallers met Chris Hemsworth als huursoldaat op de zwarte markt, dat gaat een stuk lekkerder. Sam Hargrave is terug als regisseur, Russo schrijft nu het script en alleen in de agenda van Hemsworth moet een gaatje vrijkomen.




NieuwsFilm

meest populair