Eerste setfoto's van Ryan Cooglers vampierfilm met Michael B. Jordan

Eerste setfoto's van Ryan Cooglers vampierfilm met Michael B. Jordan

De foto's lijken de eerdere geruchten over de setting van de film te bevestigen.

Eerder deze maand begon de nieuwste film van Ryan Coogler en Michael B. Jordan met draaien. Het project is alweer de vijfde samenwerking tussen de regisseur en acteur.

De rest van de cast bestaat uit Delroy Lindo (Da 5 Bloods), Wunmi Mosaku (His House), Jack O'Connell (Back to Black) en Hailee Steinfeld (Bumblebee). Nu zijn er de eerste setfoto's van de film vrijgekomen.

Zuidelijke vampiers
De foto's, die je hier kunt vinden, lijken de geruchten te bevestigen dat de film zich in de zuidelijke Verenigde Staten afspeelt ten tijde van de rassensegregatie. Ook zien we Jordan in kostuum.

Volgens het meest recente nieuws zou Jordan hier eigenlijk twee rollen spelen, als een tweeling. Het verhaal zou gaan over vampiers, maar of Jordan er zelf ook een (of twee) speelt, dat is niet bekend.

Blade
Fans die de foto's hebben bekeken, hebben inmiddels wel al opgemerkt dat Jordan in de foto's heel erg lijkt op die bekende vampierjager van Marvel, Blade (gespeeld door Wesley Snipes in drie films). Het zou kunnen dat Coogler hier inspiratie aan heeft ontleend.



NieuwsFilm

meest populair