Dé reden waarom 'Magic Mike'-duo Channing Tatum en Alex Pettyfer elkaar niet mogen

Dé reden waarom 'Magic Mike'-duo Channing Tatum en Alex Pettyfer elkaar niet mogen

Pettyfer zegt dat het voornamelijk zijn schuld is vanwege een verhaal over 'achterliggende huur'.

Het komt wel vaker voor, dat acteurs elkaar voor een bepaalde reden niet mogen. Dit is ook het geval voor Alex Pettyfer en Channing Tatum, die allebei te zien waren in Magic Mike. Wat is de reden hiervoor?

Tatum is een gevestigde naam in de filmwereld, terwijl Pettyfer nog steeds zijn weg vindt in de cinema. Hij brak al als kind door als model, iets dat hij vandaag de dag nog steeds doet. Hij wilde echter ook gaan acteren en in 2006 dook hij op in zijn eerste rol in Stormbreaker.

Doorbraak
In 2012 wist Pettyfer een van de hoofdrollen te bemachtigen in de eerste Magic Mike-film. Hoewel hij dit zag als zijn grote doorbraak, kon hij het niet al te best vinden met Tatum. Ondanks het feit dat de twee in de film vrienden spelen, ging het er in het echte leven anders aan toe.

Pettyfer liet zich hier in 2015 uitgebreid over uit: "Het was al tamelijk snel duidelijk dat Channing mij niet mocht. Hij had hier genoeg redenen voor en ik was dit ook voornamelijk zelf schuld. Ik was een verlegen en nerveuze jongen, dus ik hield me op de filmset op de achtergrond".

Huur
Een belangrijke oorzaak van hun ruzie was dat Pettyfer een appartement huurde van een van Tatums goede vrienden, maar niet de huur betaalde. Pettyfer vervolgt: "Ik voelde me niet echt goed destijds. Door het appartement namen mijn allergieën toe en mijn neef was net gestorven".


"Toen kreeg ik een heel agressief mailtje van Channing, waarin stond: "Heb wat f*cking respect voor mijn vrienden. Je ligt achter met de huur. Betaal gewoon de f*cking huur en wees niet zo'n clown". Ik vatte dat zelf helemaal verkeerd op en antwoordde op de verkeerde manier...".

Ruzie
Pettyfer vervolgt: "Ik stuurde hem een bericht waarin in zei: "Ik zit helemaal niet lekker in mijn vel, geef mij wat ruimte". Eigenwijs als ik was zei ik toen: "F*ck you, ik betaal niet", iets wat, naar mijn mening nu, een vergissing was. Ik denk eerlijk gezegd wel dat Channing vanaf het begin al een reden zocht om mij niet te mogen".


Tatum keerde terug voor verschillende vervolgen van de film, maar Pettyfer was alleen te zien in het origineel. De twee zouden na deze ervaring dan ook niet meer met elkaar willen samenwerken.

NieuwsFilm

meest populair