Horrorversie van Peter Parker: 'The Walking Dead'-ster in gruwelijke 'The Spider'

Horrorversie van Peter Parker: 'The Walking Dead'-ster in gruwelijke 'The Spider'

Wanneer hij wordt gebeten door de spin verandert hij niet in een superheld maar juist in een monster...

Vorige maand verscheen op FilmTotaal een artikel over een horror Spider-Man-film, genaamd The Spider. Deze staat nu 9 dagen op YouTube en is een groot succes. Mocht je de short movie gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.

Er wordt veel gediscussieerd over verschillende nieuwe Spider-Man films. Zo schijnt het dat Tom Holland na de sterk onthaalde Spider-Man: No Way Home toch doorgaat. Ook doet een gerucht de ronde dat Sam Raimi een vierde Spider-Man-film gaat maken met Tobey Maguire.

Horrorversie
Chandler Riggs, voornamelijk bekend van zijn rol als Carl Grimes in de populaire The Walking Dead-serie, kruipt echter ook in de huid van Peter Parker in The Spider. Het gaat hier om het bekende YouTube-kanaal Locust Garden, bekend van diverse korte horrorfilms.

Hoewel de film natuurlijk is gebaseerd op personages uit de Marvel-stripboeken, is 'your friendly neighborhood Spider-Man' ver te zoeken. Wanneer Peter Parker wordt gebeten in The Spider verandert hij namelijk zelf in een spin, die honger begint te krijgen...

Film
De non-profit fanfilm is niet verbonden of afkomstig van Marvel, Sony of Disney. Desalniettemin mag het een succes genoemd worden. In slechts 9 dagen tijd is The Spider al bijna 2,5 miljoen keer bekeken. Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair