Glenn Close blijft uitdaging vinden in de wereld: "Stop niet met leren"

Glenn Close blijft uitdaging vinden in de wereld: "Stop niet met leren"

Glenn Close is een legendarische actrice met passie voor uitdagende, diverse rollen en geografie.

Glenn Close is bij leven een legendarische ster. De nu 77-jarige actrice uit Guardians of the Galaxy, Fatal Attraction en 101 Echte Dalmatiërs heeft al veel gedaan en juist dat houdt haar bezig.

Recent vertelde ze aan hier dat ze anders naar het aanbod in rollen kijkt. Ze zei: "Ik daag me uit door iets te kiezen dat ik emotioneel of psychologisch nog niet gedaan heb. Ik doe verschillende personages. Dat is mijn passie."

Acteren vol passie
Ze vervolgde met: "Ik vind mezelf een karakteracteur. En ik ben net zo enthousiast over de mogelijkheden als toen. Maar iets spreekt me aan of spreekt me niet aan."

In haar vrije tijd duikt ze tegenwoordig in aardrijkskunde. Ze zei: "We weten in Amerika amper waar andere landen liggen en hoe ze elkaar politiek beïnvloeden. Ik studeer nu dus geografie en geopolitiek zodat ik beter begrijp wat er gebeurt."

Nog een passie
Ze legde uit: "Ik weet waar een land ligt, ik weet wat de relaties zijn, waar de grenzen liggen. Ik vind dat een verrijking en dat is op dit moment mijn passie. Stop nooit met leren." In de YouTube-video van Good Morning America volgt meer over de keuzes van Glenn Close.



NieuwsFilm

meest populair