3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds vorig jaar de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Transformers: Rise of the Beasts (2023)
Regie: Steven Caple Jr. | Cast: Anthony Ramos, Dominque Fishback, Michelle Yeoh, e.a. | Kijk direct
Wanneer er een nieuwe bedreiging opduikt die in staat is om de hele planeet te vernietigen, moeten Optimus Prime en The Autobots samenwerken met een machtige groep Transformers die bekend staan als The Maximals om de aarde te redden. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt.



American Beauty (1999)
Regie: Sam Mendes | Cast: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, e.a. | Kijk direct
Lester leidt een perfect bestaan, althans voor de buitenwereld. Hij worstelt met een depressie en zijn zielloze huwelijk. Hij ontwikkelt een ongezonde belangstelling voor Angela, de beste vriendin van zijn tienerdochter Jane. Dit verboden verlangen geeft hem hernieuwde zin in het leven. Met zijn acties brengt Lester echter zijn hele familie in verwarring, met alle gevolgen van dien.



Cocaine Bear (2023)
Regie: Elizabeth Banks | Cast: Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, e.a. | Kijk direct
Een crimineel dumpt vanuit een vliegtuigje een hele lading cocaïne in een bosgebied. Een zwarte beer eet vervolgens wat van deze drugs en wordt al snel agressief. Nadat de beer een wandelaar doodt, komt een excentrieke groep van politieagenten, criminelen, toeristen en tieners samen om het beest op te sporen en uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair