'Shogun' actrice Anna Sawai over haar gemiste 'Suicide Squad'-kans

'Shogun' actrice Anna Sawai over haar gemiste 'Suicide Squad'-kans

De actrice mocht niet eens auditie doen, iets waar ze nog steeds spijt van heeft.

Anna Sawai acteert al enige tijd, maar kende haar echte doorbraak recentelijk in de zeer sterk onthaalde Shogun-serie. De actrice had haar zinnen ook gezet op het spelen van Katana in Suicide Squad, maar zij mocht geen auditie doen.

De 31-jarige Sawai staat nu volledig in de spotlights dankzij haar glansrol als Toda Mariko in de serie, waardoor ze de nodige interviews geeft. Tijdens een recent gesprek liet zij zich uit over de DC-blockbuster Suicide Squad: "Ik wilde hier graag aan meedoen, maar dat mocht niet..."

Muziekgroep
Sawai maakte namelijk deel uit van de J-Pop band FAKY. Zo vervolgt de actrice: "Na jarenlang training heb je meerdere keuzes: of je sluit je aan bij een band, of je probeert door te breken als solozangeres of je gaat iets anders doen".

"Toen ik de auditie voor Suicide Squad voorbij zag komen, dacht ik: 'Dit is mijn kans!' Ik stapte op mijn manager af om dit te vragen, maar hij weigerde. Hij legde me uit dat als ik langer dan een maand zou vertrekken, de andere leden van FAKY niks te doen zouden hebben".

Spijt
Sawai gaat verder: "Ik had het gevoel alsof ze me echt vastbonden. Mijn contract zorgde ervoor dat ik maar weinig eigen keuzes kon maken, totdat ik daadwerkelijk besloot te vertrekken in 2018."


Uiteindelijk ging de rol naar The Boys-actrice Karen Fukuhara. Zo eindigt Sawai door te zeggen: "Zij deed het fantastisch. Ik heb veel respect voor haar en ik ben een grote fan. Ik zal echter niet ontkennen dat ikzelf ook heel graag auditie zo hebben gedaan, wie weet wie hoe het dan had kunnen lopen..."

NieuwsFilm

meest populair