Sofia Vergara verklapt of ze opnieuw een serieuze relatie wil: "Kan niet kieskeurig zijn"

Sofia Vergara verklapt of ze opnieuw een serieuze relatie wil: "Kan niet kieskeurig zijn"

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn uit elkaar omdat Sofia geen extra kinderen wil.

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn uit elkaar. Het huwelijk liep stuk omdat Sofia niet nog meer kinderen wilde. De 51-jarige actrice uit Modern People wil niet verklappen of ze in een nieuwe relatie zit, maar ze verklapt wel wat ze zou willen.

In gesprek met People zegt ze wel hier wat ze zoekt in die man: "Gezond. Geld. Plezier. Met kinderen. Dat is alles wat ik wil. Niet nog meer kinderen. Sommige dingen klinken als goede ideeën, maar zijn het niet."

Hoop energie
Sofia legt uit waarom: "Een goede moeder zijn of de beste moeder zijn komt met opofferingen en een hoop energie. Die 100% kan ik niet meer geven. Niet zoals mijn carrière nu is en mijn huwelijk was. Dat is voor een kind niet eerlijk."

En of ze best weer iemand uit de showbusiness zou willen daten? Ze lacht en zegt: "Ja, natuurlijk. Het is al moeilijk om als vrouw boven de 50 iemand te vinden. Ik kan daar niet kieskeurig in zijn."

Toekomst overwegen
Ook zou ze een bruiloft opnieuw overwegen. Sofia zegt: "Je weet nooit wat de toekomst je brengt." Qua werk is ze in elk geval succesvol.



NieuwsFilm

meest populair