De verrassende invloed van 'Star Wars' op Red Skull in 'Avengers: Infinity War'

De verrassende invloed van 'Star Wars' op Red Skull in 'Avengers: Infinity War'

Acteur Ross Marquand nam de rol over van Hugo Weaving na 'Captain America: The First Avenger'.

Eén van de grote verrassingen in Avengers: Infinity War was de verschijning van Red Skull, het personage dat Hugo Weaving speelde in Captain America: The First Avenger. Voor Infinity War nam Ross Marquand de rol over.

In een interview met ComicBook.com onthult Marquand nu het proces dat hij bracht om het personage (via motion-capture) te vertolken, en het blijkt dat de Star Wars-films daar een verrassende rol in speelden.

Geen imitatie
"Ik dacht, 'Ik moet een imitatie doen van wat Hugo deed in The First Avenger,'" vertelt Marquand. "[Maar] de Russo's stopten me snel en zeiden, 'Nee, nee, nee, nee, dit is een [andere] versie van dat personage.'"

"[Joe Russo] zei, 'Ik wil dat je een beetje van Yoda in dit personage stopt, niet qua stem, maar [als] een wezen dat al duizend jaar bestaat,'" zo gaat de acteur verder. Het resultaat van die aanpak is dus in de film te zien en horen.

Infinity War
Marquand zou het personage nog eens vertolken in Avengers: Endgame voor een soortgelijke scène. Beide films, te beginnen met Infinity War, zijn te kijken via Disney+.



NieuwsFilm

meest populair