Patty Jenkins geeft een reden voor de 'Star Wars: Rogue Squadron'-vertragingen

Patty Jenkins geeft een reden voor de 'Star Wars: Rogue Squadron'-vertragingen

De regisseur werkt al langer aan de film nu 'Wonder Woman 3' niet meer doorgaat.

Twee maanden terug liet Patty Jenkins weten dat ze weer werkt aan haar langverwachte Star Wars-film, Rogue Squadron. Dit nieuws kwam als een aangename verrassing voor fans die dachten dat de film niet langer geproduceerd zou worden.

Jenkins legde uit dat ze weer aan de film kon werken toen haar plannen voor Wonder Woman 3 werden geschrapt, omdat DC Studios had besloten een hele andere richting in te gaan. Toch is ze er wat betreft Rogue Squadron niet meteen in kunnen vliegen.

De staking
Heel Hollywood viel afgelopen zomer namelijk stil door de dubbele staking van schrijvers en acteurs. Dat betekende ook dat Jenkins niet verder kon werken. "[Disney en ik] sloten onze deal net toen de staking begon," onthult ze.

De staking liep eind september af, dus sindsdien is de regisseuse wel weer aan de slag. "Ik ben nu een versie van Star Wars verschuldigd. Dus we zullen zien wat daar gebeurt. Wie weet?" zo vertelt ze verder.

Over de film
Rogue Squadron zou een grote focus leggen op de gevechten tussen ruimteschepen die we van de franchise gewend zijn. Tijdens de eerste aankondiging maakte Jenkins al bekend dat ze inspiratie putte uit de ervaringen van haar vader, een piloot tijdens de Vietnamoorlog.



NieuwsFilm

meest populair