Rampzalige en duizelingwekkende nieuwe trailer voor 'Twisters'!

Rampzalige en duizelingwekkende nieuwe trailer voor 'Twisters'!

De volledig zelfstandige titel maakt over iets meer dan twee maanden zijn debuut...

Bijna drie maanden na de eerste teaser trailer voor Twisters hebben Universal en Warner Bros. eindelijk een tweede en langere preview uitgebracht die je hieronder kunt bekijken.

De nieuwe film, met in de hoofdrollen onder andere Daisy Edgar-Jones, Glenn Powell, Anthony Ramos en David 'Superman' Corenswet, werd in 2022 aangekondigd als een op zichzelf staande voortzetting van Jan de Bont zijn hit Twister.

De plot in het kort
Kate Cooper (Edgar-Jones) is een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte tijdens haar studentenjaren. Ze bestudeert nu veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend Javi (Ramos) keert ze terug naar de open vlaktes in Oklahoma om een baanbrekend nieuw volgsysteem te testen.

Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens (Powell), een charmante en roekeloze social media-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het seizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen en bevindt iedereen zich in de strijd van hun leven.

Vanaf juli in de bioscoop
Fans hebben zich altijd afgevraagd hoe de gebeurtenissen precies verbonden zullen zijn met het origineel uit 1996 en of het een vervolg of reboot zal zijn. In een interview met 'Collider' eind vorig jaar bevestigde schrijver Mark L. Smith echter dat het verhaal heel anders wordt.



NieuwsFilm

meest populair